Pennenvruchten van Schrijfdag 03 Dinsdag 21Dec2021

Gepubliceerd op 24 december 2021 om 15:01

Pennenvrucht 01

Momenten van het afgelopen jaar, die spontaan in mij oplichten

[1]:   Op 21 oktober heb ik op De Maanhoeve in Exloërveen een klankconcert aangeboden aan 8 mensen, waaronder de beheerders van dit spiritueel centrum.

Tijdens dit klankconcert heb ik een ingeving ontvangen en heb ik me helemaal laten leiden door mijn intuïtie: Ik heb mijn meest bijzondere en meest krachtige klankschaal hierbij gebruikt. Met deze klankschaal heb ik iedereen afzonderlijk een klank ofwel een hoeveelheid energie gezonden zonder de klankschaal tussen de aanslagen door uit te laten resoneren. Op zo’n manier kun je de energieën van de aanwezigen met elkaar verbinden.

Na het klankconcert heb ik de mensen langzaam teruggehaald naar het “Hier en Nu” en toen bleef het even stil. Dat is op zich heel gebruikelijk, want de mensen moeten weer landen. Maar toen bleef het lang stil en wel zo lang, dat ik daar een beetje onzeker van werd. Op een gegeven moment begonnen de deelnemers hun ervaringen te delen en die waren heel positief en heel mooi. Bij iedereen bracht het een diepe ontspanning, Drie van hen hebben mooie beelden ontvangen. Één van die drie, een man die net zijn vrouw verloren had, had als in een droom zijn vrouw ontmoet. Hij heeft haar zien zitten in een weide vol bloemen. Hij zag, dat ze gelukkig was. Het was heel ontroerend en ook heel mooi hoe hij dit aan ons vertelde. Het was echt helend voor hem.

[2]:   In september ontving ik een mailing van Mirjam Tirion-Ietswaart over haar nieuw studietraject “Op Reis Door Je Biografie” voor de periode van november 2021 tot juni 2022. Dit traject was fors duurder dan de vorige twee studietrajecten, die zich in een try-out fase bevonden. Ik had net fors geïnvesteerd in klank-instrumenten en ik vond het financieel niet verantwoord om me hiervoor op te geven. Ik had me dus afgemeld. Enkele weken daarna ontving ik onverwachts een enorm bedrag terug van de Belastingdienst. Ik had me toen direct weer aangemeld bij Mirjam, maar toen was haar groep al compleet, wat ik al verwacht had. Ik had me toen op een reservelijst laten plaatsen.

In november ontving ik een email van Mirjam met de boodschap, dat er iemand afgehaakt was en dat ik toch weer mee kon doen, als ik dat nog zou willen. Dat wilde ik heel graag, want de bijeenkomsten van Mirjam zijn heel inspirerend.

Bijzonder hoe de dingen kunnen lopen. De kosmos is mij goed gezind, dat hebben al heel wat mensen tegen mij gezegd.

Henk


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.