Dromen uit de 2e Heilige Nacht

Gepubliceerd op 26 december 2021 om 16:06

Dromen uit de 2e Heilige Nacht 01

Rouwadvertentie van Roger Waters

Ik zie de rouwadvertentie van Roger Waters, één van de oprichters en geestelijke vaders van Pink Floyd. Ik zie hem op een foto, die in de tinten wit en lichtgrijs wordt weergegeven. Ik zie hem half van achteren, ik kijk op zijn rug en linkerzij. Hij staat op het podium te midden van zijn band tijdens een concert. Hij is bezig met een gitaarsolo.

Het gaat door me heen: Wat jammer, dat hij geen muziek meer kan maken, dat hij geen teksten meer kan schrijven en dat wij aardlingen geen nieuwe creaties meer van hem kunnen ontvangen.

Maar … wij kunnen wel nog steeds genieten van alle mooie composities en teksten, die hij heeft gecreëerd en achtergelaten.

Henk

Analyse en Associaties

Het thema van deze schrijfdag is “Innerlijke Leidraad – Queeste” en de bijbehorende vragen zijn “Wie of wat leidt mij?”, “Hoe maak ik mijn innerlijke leidraad sterker?” en “Wat wil ik volgen?”.

Kunnen wij in deze droom iets van het dagthema terugvinden. Ik ben lange tijd een trouw fan geweest van Pink Floyd, ik vond de teksten en de muziek heel mooi. Het was voor mij heel inspirerend en het vormde voor mij een brug naar een andere dimensie. Dus ja, dit heeft mij een periode lang geleid.

Bijzonder is ook, dat ik een zelfgemaakte, digitale kerstkaart voor mijn Facebook vrienden de titel “Let there be more light” heb meegegeven, dat is de titel van de eerste track van het Pink Floyd album “Saucerful of Secrets”. Deze tekst kwam enkele dagen geleden in mij opborrelen en dan in de nacht van 1e  naar 2e Kerstdag een droom over Roger Waters ontvangen.

Aanmelden voor een diner met zielscontact

Ik ben op een prachtig, paradijselijk, subtropisch eiland. Vanavond doe ik mee aan een diner op een terras aan het strand met een prachtig uitzicht op de oceaan. Voor dit diner is een grote groep mensen uitgenodigd. Het is de bedoeling, dat er tijdens dit diner veel contacten tussen de gemaakt gaan worden. Echt contact. Zielscontact.

Ik ben zelf niet de organisator voor dit evenement, maar ik ben wel volop bezig om belangstellenden de weg te wijzen om zich hiervoor aan te melden.

Het diner wordt georganiseerd door twee vrouwen, die op een bungalow park verblijven op de heuvelrug van het eiland. Helaas zijn beiden niet (goed) te bereiken, omdat ze samen een boottocht rond het eiland aan het maken zijn. Ik weet echter, dat zij voor 19.00 u weer terug zijn in het bungalow park en dat het diner om 20.00 u begint. Belangstellenden hebben nog tot 20.00 u de tijd om zich aan te melden.

Analyses en Associaties

In deze droom neem ik het leiden op mij: Ik zorg ervoor, dat veel belangstellenden naar het diner kunnen gaan.

Bezig zijn met zielscontact en met mijn ziel zal er zeker voor zorgen, dat mijn innerlijke leidraad sterker wordt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.