Agenda


Overzicht EvenementenEvenementen


Extra Krachtig Healing Concert
Nijmegen (Centrum / Bottendaal)
Vrijdag 10 februari 2023
(avond)

Dit evenement wordt aangeboden door een mooie samenwerking tussen Lung Ta Sound Healing en Aardester Energetische Healing

Lung Ta Sound Healing

Enkele deelnemers aan mijn healing concerten en cliënten voor klankschaal massages hebben mij aangeraden om vaker energetisch te gaan samenwerken met een vrouw.

Aardester
Energetische Healing

Mijn naam is Sabine Buchholz en ik ben gecertificeerd healer.

Tijdens het Healing Concert op 20 december had ik Henk al energetisch ondersteund. 

Het is heel fijn, dat ik Sabine weer bereid gevonden heb om dit evenement samen met mij te presenteren.Hierdoor kunnen wij de vrouwelijke en mannelijke energie combineren, maar ook elkaars talenten en vaardigheden aanvullen en versterken.
Tijdens het Healing Concert op 20Dec2022 hebben wij voor het eerst samengewerkt:
Met een prachtig resultaat, want de deelnemers kwamen veel sneller in een diepe ontspanning.

 

Voor het begin van het concert zal ik samen met Henk een veilige en rustige energie in de ruimte neerzetten. Tijdens het concert zal ik die energie bewaken en waar nodig herstellen. Ik zal rustig rond lopen en bij iedere deelnemer even blijven staan om hem of haar te (helpen) gronden. Dat kan je helpen om de beleving van de helende klanken in het hier en nu te brengen en mee te nemen in het dagelijks leven.
Ik gebruik mijn handen om jouw energie zachtjes te laten stromen maar zal daarbij niemand aanraken.

Thema:
Intrede van de energetische lente ...
... organische groei van binnen
... verdieping van de verbinding met de bron

 

Locatie:   Cordium - Zaal "De Verheldering' (Begane grond)
Adres:     De Ruyterstraat 65   /   6512 GB Nijmegen
Datum:    Vrijdag 10 februari 2023
Healing Concert:   Aanvang 20.00 u --- Slot ca. 21.15 u
Zaal open:            Vanaf 19.30 u
Deelname bedrag:   17.50 euro per persoon

Thema:   INTREDE VAN DE ENERGETISCHE LENTE ...
... ORGANISCHE GROEI VAN BINNEN   ... VERDIEPING VAN DE VERBINDING MET DE BRON

Wat tijdens de winter in jouw binnenwereld opgebouwd is, kan nu naar buiten komen:
De expansieperiode van het nieuwe jaar gaat beginnen, want de Lente is één en al ontwaken en openbarsten.
Het is de dageraad van het jaar, nieuw en fris en vol beloften. Maar … dit ontwaken gaat niet zonder slag of stoot: Het is ook een worsteling, want dat wat opkomt, is nog kwetsbaar en kan gemakkelijk verstoord of zelfs vernietigd worden.

De grootste aandacht dient daarom gericht te zijn op verdere worteling en vanuit die worteling op een groei naar buiten, die de eerste “Kiemen” voortbrengt. Hierbij werken de uiterlijke omstandigheden en de innerlijke menselijke staat van ZIJN soms mee, soms tegen.
Als het leven werkelijk vorm krijgt, is dat een reden tot grote dankbaarheid.

In de lente komt steeds meer vitale energie vrij, dat zich een weg naar buiten baant en een vorm zoekt. Die vitale energie dient wel onder controle gehouden te worden en mag geen losgeslagen eigen leven gaan leiden. Het gaat over een vanzelfsprekende ontvouwing naar buiten van hetgeen er binnenin ontwikkeld en gegroeid is. Daarbij is dosering belangrijk: Niet te snel en niet te traag, niet te hard en niet te zacht.

Type Healing Concert:   Ligconcert
Het wordt aanbevolen om tijdens dit concert te gaan liggen op een comfortabele matras (aanwezig in de zaal) om zo optimaal mogelijk van de klanken te kunnen genieten. Het is echter absoluut niet verplicht om te gaan liggen, je kunt ook zittend de klanken goed beleven. In het Cordium zijn ruggesteuntjes aanwezig, die gebruikt kunnen worden, terwijl je op de grond zit.

Programmering Healing Concert
Indien nodig wordt het healing concert ingeleid met een kleine ontspanningsoefening, want hoe meer ontspannen de deelnemer is, hoe groter de effecten van de klanken op hem of haar zijn. Het volgende onderdeel van het healing concert is dan in ieder geval een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen. Hierop volgt het healing concert zelf, waarin allerlei klankrijke werkvormen toegepast zullen worden.

Het healing concert wordt afgesloten met een kleine  ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de innerlijke diepe ontspanning en stilte langer vastgehouden kan worden. 

Na het afronden van het healing concert kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact. Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken. 

Organisatie:   Vooraf melden! - Wat zijn de huisregels? - Wat moet je meenemen?
Iedere deelnemer, die zich bij Henk Mosterdijk aangemeld heeft, ontvangt van hem per mail informatie met richtlijnen over regels voor gedrag (indien nodig extra info ivm Corona), regels voor het gebruik van de accommodatie en inventaris en wat iedere deelnemer zelf mee moet nemen.

Maximaal Aantal Deelnemers
Het maximaal aantal deelnemers aan dit healing concert: 15
Aantal aanmeldingen:  15
Aantal beschikbare plaatsen:  0
Update:  19Jan2023