Agenda


 

Klank Concert   (middag)
Nijmegen (Centrum / Bottendaal)
Zondag 08 augustus 2021

Thema:
Combinatie van kracht en inkeer in jezelf: Groei en Rijping

Locatie:   Cordium - Grote groepsruimte begane grond
Adres:     De Ruyterstraat 65   /   6512 GB Nijmegen
Datum:    Zondag 08 Augustus 2021
Klankconcert:   Aanvang 15.00 u --- Slot ca. 16.15 u
Zaal open:        vanaf 14.30 u
Deelname bedrag:   15.00 euro per persoon
Aanmelden:   Bij Henk Mosterdijk:   info@lung-ta.nl
* Uiteraard houden we rekening met de corona-perikelen en voldoen alle sessies aan de RIVM-richtlijnen
Iedere deelnemer is verplicht zich vooraf te meden in verband met de Corona richtlijnen. Let op: Er is beperkt plaats. Dus vol = vol!

Thema:  COMBINATIE VAN KRACHT EN INKEER IN JEZELF: GROEI EN RIJPING

In deze periode (de eerste maand van de energetische herfst) bereid je je voor op de winter, het seizoen van de vernieuwing. Het is nu dus tijd om de balans op te maken en om na te denken over wat verworven is en daar lessen uit te trekken.

Daarom gaat de geest zich terugtrekken uit wereldse zaken en wordt vanuit het geweten beoordeeld wat winst en wat verlies heeft gebracht. Daardoor word je krachtiger, omdat er sprake is van zelfkennis, die voortkomt uit introspectie. Daardoor worden zowel je eigen kracht als je zwakheden steeds duidelijker voor je.

Type Klankconcert:   Ligconcert
Het wordt aanbevolen om tijdens dit concert te gaan liggen op een comfortabel matje om zo optimaal mogelijk van de klanken te genieten. Het is echter absoluut niet verplicht om te gaan liggen, je kunt ook zittend de klanken goed beleven. In het Cordium zijn ruggesteuntjes aanwezig, die gebruikt kunnen worden, terwijl je op de grond zit.

Programmering Klankconcert
Het klankconcert begint met een kleine ontspanningsoefening (hoe meer ontspanning, hoe groter het effect van de klanken ). Daarna een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen en vervolgens de klankrijke werkvormen waar het om gaat.

Het concert wordt afgesloten met een kleine  ontspanningsoefening / meditatie, waardoor de diepe ontspanning en stilte in jezelf langer vastgehouden kan worden. 

Na het afronden van het klank concert kan iedere deelnemer ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om zijn of haar ervaringen te delen met iemand, die daarvoor openstaat. Ik sta als organisator altijd open voor contact. Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken. 

Organisatie:   Vooraf melden! - Wat zijn de huisregels? - Wat moet je meenemen?
Iedere deelnemer, die zich bij Henk Mosterdijk aangemeld heeft, ontvangt van hem per mail informatie (met name) in verband met de Corona richtlijnen over regels voor gedrag, regels voor het gebruik van de accommodatie en inventaris en wat iedere deelnemer zelf mee moet nemen.

Maximaal Aantal Deelnemers
Het maximaal aantal deelnemers aan dit klank concert: 15
Aantal aanmeldingen: 14
Aantal beschikbare plaatsen: 1
Update: 03Aug2021

Aanmelden voor het klank concert van 08 Augustus 2021