Reviews van KlantenOp deze webpagina deel ik reacties en ervaringen van cliënten betreffende klankschaal massages en van deelnemers aan klank concerten en klank meditaties.

 


Met deze knop kun je weer terugkeren naar de webpagina "Missie en Motivatie". 


Totaal ontspannen na afloop - klank concert

Het was voor mij de eerste keer en heel fijn om mee te maken. Je deed het heel goed, Henk. De sessie duurde ook precies lang genoeg. Ik was echt totaal ontspannen na afloop. Heel leuk, dat je hier zo’n passie voor hebt gekregen!
Ik kom zeker vaker met een vriendin, die het ook kan waarderen om dit eens te ervaren.
Heel veel succes verder met je klank concerten.   Els


Ik laat werk-situaties zonder oordeel aan mij voorbijtrekken - klankschaal massage

Het geeft mij inderdaad een diepe ontspanning en de daaropvolgende nacht kan ik heerlijk en diep slapen, soms ook de nacht erna nog. Dat zijn voor mij de rustgevende effecten van de klankschaal massage vanaf de eerste keer en die effecten kan ik nog wel een paar dagen voelen.
Ik heb meer dan 10 behandelingen ontvangen en op een gegeven moment had ik een bijzondere ervaring. Ik ben iemand, die moeilijk kan loslaten en die de perikelen en spanning van het werk mee naar huis neemt. Vanaf de derde klankschaal massage zie ik iedere keer de situaties van het werk, die mij geraakt hebben, de revue passeren. Ik kom dus door de klanken in een meditatieve stemming. In een meditatie is het de kunst om alles te ontvangen, maar om nergens op in te haken. Zo gaat het dan bij mij ook door de klanken, ik laat die situaties zonder oordeel aan mij voorbijtrekken. Ik kan niet zeggen, dat dan de problemen opgelost zijn, maar wel dat ze mij niet meer beheersen. Een soort acceptatie. Dat is een hele fijne bijkomstigheid van deze behandeling, het doet het piekeren verdwijnen en het geeft mij rust.   Maria


Een totale diepe ontspanning, een fijne ervaring - klank concert

De prachtige klanken van de klankschalen en andere klank-instrumenten hebben mij mee op reis genomen. Het voelde voor mij als een totale, diepe ontspanning en dat was een hele fijne ervaring. Jouw passie voor dit vak is mooi om te zien en heerlijk om mee te maken.
Dank daarvoor.   Sacha


Ik kan het iedereen aanraden - klankschaal massage

Ik kan het alleen maar iedereen aanraden! Henk geeft de klankschaal massage met heel veel passie en liefde. De fijne energie en ontspanning resoneert nog lang in mij na. Ook de klank concerten zijn heerlijk ontspannend en een spirituele belevenis.   Sabine   [Google review]


Eerst nog erg in mijn hoofd, maar na enige tijd nam dat echt af - klank concert

Ik was zeer geinteresseerd en nieuwsgierig naar wat zo'n klankconcert precies in zou houden. De klanken van de klankschalen zijn erg prettig. Waar ik als eerste merkte nog erg "in mijn hoofd" bezig te zijn, nam dat na enige tijd echt af en kwam ik echt tot rust en kon ik echt als het ware volledig opgaan in de klanken. Na afloop voelde ik me zo ontspannen dat ik zeker weet in de toekomst nog eens een klankconcert bij te gaan wonen.   Cynthia


Zoveel geleerd, dat ik het de volgende dag gelijk in praktijk kon brengen - workshop "kennismaken met klankschalen"

Voor het eerst kennis gemaakt met klankschalen workshop.stond al heel lang op mij verlang lijstje.Stiekem had ik toch verwachtingen.Maar alles is aan bod gekomen.Henk geeft de workshop met hart en ziel.Voelt precies aan wat de groep nodig heeft. Een echte aanrader.zo veel geleerd dat ik het de volgende dag gelijk in de praktijk kon brengen.Aan alles wat de groep nodig heeft komt aan bod.dus echt een aanrader.Marian
Marian   [Google review:  Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit]


Diep ontspannende ervaring - klankconcert

Het klankconcert van Lung-Ta was een diep ontspannende ervaring. Je voelt je meteen welkom en wordt hartelijk ontvangen. Ik kom graag terug!
Juultje   [Google review]


Uitstekend begeleid - Schrijfmeditatie

Mooie diepe inzichten gekregen, dankzij de uitstekend begeleide schrijfmeditatie van Henk. Grote klasse!
Mariska   [Google review]


Dank je wel voor de prachtige middag én voor alle informatie - workshop "kennismaken met klankschalen"

Ik heb enorm genoten van je workshop over klankschalen. Het was een fantastische klankschalenmeditatie (voor mij voor het eerst) en je bent een hele fijne leraar. Je kan het goed uitleggen en neemt echt de tijd voor ieder van ons.
c die je ons ook nog eens doorstuurt. Veel plezier en ga zo door met wat je doet. Hopelijk mogen nog veel mensen van jouw vaardigheden genieten en leren.
Marjon   [Google review]


Wat een bijzondere ervaring. Een grote stilte omvatte me - workshop "kennismaken met klankschalen"

Wat een bijzondere ervaring om deel te nemen aan de workshop Kennismaken met klankschalen. Henk weet een relaxte, ontspannen sfeer te creëren waarin je jezelf helemaal kunt onderdompelen. Je mag alle schalen proberen, waardoor je een goed beeld krijgt van wat bij je past. En dan ook nog de massages die je mag ondergaan, als groep en als individu. Een grote stilte omvatte me, die nog dagenlang bij me bleef.
Kortom: een aanrader.
Leonore   [Google review]


Mooie ervaring - klank concert

Mooie reis moeite waard om te ervaren!.
Wendy   [Hipsy review]


Ontspannende sessie - klank concert

Fijne ontspannende sessie. Rustige klanken.
Miranda   [Hipsy review]


Rustgevende ervaring - klank concert

Het klankconcert is een hele rustgevende ervaring. Dit smaakt zeker naar meer. Wel jammer dat andere geluiden in het wijkgebouw hierbij afleiden.     Roy   [Hipsy review]


Heerlijk klankbeleving - klank concert

Een heerlijke klankbeleving, welke lichamelijk binnenkomt en doorwerkt. Op een prachtige locatie, de Byzantijnse Kapel. Nadien lekker geslapen.
Ilja   [Hipsy review]


Met deze knop kun je weer terugkeren naar de webpagina "Missie en Motivatie".