[Droom] Een vrouw dringt mijn lichaam binnen [1998]

Gepubliceerd op 10 januari 2022 om 15:59

Een vrouw dringt mijn lichaam binnen


De Droom ...

Ik sta in een immens grote hal. Op basis van de architectuur en alle decoraties moet ik me in India bevinden. Wat betreft de sfeer zou het he centrale hal van een tempel moeten zijn.

Maar … ik sta in een rij en daarom denk ik, dat ik in een soort stationsgebouw ben.

Iemand achter mij in de rij staat te dicht op mij en dat vind ik niet prettig. Ik draai me om met het voornemen er wat van te zeggen. Dan ziek ik een mooie, jonge vrouw, die zeer vriendelijk en innemend naar mij lacht. Ik slik mijn voorgenomen feedback in ik lach vriendelijk terug en draai me weer om. Ik moet nog geduld hebben, voordat ik aan de beurt ben. Waarom ik in de rij sta, is mij nog niet duidelijk.

De vrouw achter mij nadert mij steeds meer en meer. Zij komt zelfs tegen mij aan staan, zodat ik haar borsten tegen mijn rug aan voel. Ik wil me omdraaien met de intentie om er nu echt wat van te zeggen, maar dan voel ik hoe zij langzaam mijn lichaam binnendringt. Het voelt heel vreemd aan, maar niet onaangenaam. Ik word overvallen door een heel intens tevreden en ontspannen gevoel.

Dan voel ik, dat er onder mijn rechterarm nog een arm verschijnt. Even later gebeurt hetzelfde aan de linkerkant van mijn lichaam: Nog een arm onder mijn linkerarm. Mijn “nieuwe” armen kan ik ook bewegen, maar nog niet zo goed gecoördineerd als mijn eigen oorspronkelijke armen. Na een tijdje oefenen krijg ik steeds meer controle over mijn nieuwe ledematen.

En dan word ik wakker ...

 

Associaties en Analyse

Ik weet, dat ik veel yin in mij heb, daarnaast heb ik ook genoeg yang.
Mijn droom vertelt mij, dat ik mijn yinne eigenschappen meer moet accepteren en gebruiken en dat ik daar mee moet oefenen en experimenteren.
Een vrouw met 4 armen doet mij denken aan de Hindoe godin Saraswati en deze godin is onder andere ook de beschermheilige van muziek en dus ook van klanken. Uit de snaren van haar muziekinstrument ontstaan de trillingen, die zich als golven om haar heen uitbreiden en het gehele universum doordringen.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.