Voor het Eerst een Klankschaal Massage gecombineerd met een Klankmeditatie

Gepubliceerd op 26 mei 2024 om 14:42

Via mijn website heb ik van een vrouw het volgende verzoek binnen gekregen: “Ik wil graag samen met mijn dochter na een wellness 2-daagse in het Sanadome een behandeling van u ontvangen. Is dat mogelijk?”.
Het zou voor hen beiden de eerste kennismaking worden met een klankschaal massage of een klankmeditatie. Bij navraag zouden ze net iets meer open staan voor een klankschaal massage, maar een klankmeditatie leek hen ook wel wat.
Het is gebruikelijk, tenminste in mijn geval, dat ik me volledig afstem op (de energie van) één persoon tijdens een klankschaal massage. In eerst instantie dacht ik, dat is lastig om een uur lang twee personen een klankschaal massage aan te bieden. 

Maar het verzoek van de aanvraagster vond ik zo mooi om dit samen met haar dochter te willen beleven, dat het mijn creativiteit sterk prikkelde.
Ik heb hen het volgende voorstel gedaan: Ik bied jullie beiden tegelijk een rugmassage aan (ca. 20 minuten). Ik plaats hiervoor bij jullie allebei twee klankschalen op de rug en zet één klankschaal tussen jullie in. Ik sla de 5 klankschalen op een bepaalde manier aan, zodat ik jullie energetisch met elkaar kan verbinden (zie de foto voor de opstelling). Daarna geef ik met de heldere tonen van de tingsha’s aan, dat jullie jullie om kunnen keren om op de rug te gaan liggen en dan bied ik jullie een klankmeditatie / klank concert (ca. 30 minuten) aan.
“Helemaal fantastisch!” kreeg ik als reactie op mijn voorstel.
Deze mooie en inspirerende behandeling heb ik aangeboden op dinsdag 21 september in een sfeervolle ruimte in het Cordium.
Beide dames vonden het een “mooie ervaring en zeer ontspannend”.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.