15-31 Mei / De Periode van Zielsverwantschap

Gepubliceerd op 26 mei 2024 om 14:42

DIT IS DE PERIODE VAN ZIELSVERWANTSCHAP

In deze periode sluit je je aan bij anderen of anderen sluiten zich bij jou aan in een gemeenschappelijke overtuiging of voor een gemeenschappelijk doel. Onzekere mensen kunnen hier ook op af komen, maar wie zich niet op tijd aansluit, komt echt te laat.

Maak goed gebruik van de sfeer in deze tijd, want er is meer wederzijds vertrouwen, dan je gewoonlijk kent of ervaart.
Je kunt nu jouw ideeën over verbondenheid en één zijn openlijk en duidelijk bekend maken, want dat zal nu goed ontvangen worden. Pas geen dwang toe en dring jezelf en je ideeën niet op. Maar laat je ook niet uit het veld slaan. Jouw ideeën spreken voor zich en als mensen zich bij jou aan willen sluiten, dan zullen ze dat uit zichzelf, vrijwillig en spontaan doen. Laat mensen, die zich niet bij jou aan willen sluiten, met rust.

Vraag je af bij wij jij je kunt aansluiten of wie zich bij jou kan aansluiten. Maak dat duidelijk, wacht niet af, maar dring je ook niet op.

◙  Het gaat hier om het versterken van je eigen infrastructuur: Het relatienetwerk waar jij en de anderen, die er deel van uitmaken, op kunnen terugvallen.

◙  Laat de mensen gaan, die niet met je mee willen doen.


Geïnteresseerd geraakt hoe je het beste verder kan gaan op jouw levenspad in het ritme en de energie van de seizoenen: Volg dan het gratis mindfulness traject "De Cyclische Beleving van de Vier Seizoenen” voor een intensere beleving ervan.

Het deel voor de 1e periode van de zomer is te vinden op de Lung Ta website:
Deel 1 Energetische Zomer

De complete mindfulness training:

De Cyclische Beleving van de Vier Energetische Seizoenen

Een mooie meditatieve reis naar buiten en naar binnen toegewenst!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.