Schrijfbezinning
Meditatieve Afsluiting 2021
Blog

"Schrijf Jezelf Naar Jouw Bron, Naar Jouw Licht"


“Schrijf Jezelf Naar Jouw Bron, Naar Jouw Licht” is een meditatieve pelgrimstocht met de pen, waardoor jij dit jaar (2021) op een mooie, inspirerende manier af kan sluiten en het nieuwe jaar (2022) kan verwelkomen.
Voordat deze pelgrimstocht met de pen begint, zal iedere deelnemer instructies ontvangen, hoe deze meditatie-vorm uitgevoerd kan worden.
Deze meditatieve bezinningstocht start op zondag 19 december en eindigt op woensdag 5 januari, het gaat dus om een traject van 18 dagen. In dit traject wordt ook aandacht besteed aan de “12 Heilige Nachten” tussen Kerstnacht en Driekoningen.
Op zondag 19 december zul je dus de eerste schrijfopdracht ontvangen en daarna kun je dagelijks tot en met woensdag 5 januari een nieuwe opdracht om te pelgrimeren tegemoet zien.
De schrijfopdrachten maak jij voor jezelf, en jij bepaalt dus helemaal zelf wanneer en waar je dat doet en hoeveel tijd je er eraan besteedt. Doorgaans zal ik wel een suggestie doen voor de tijd of lengte van de opdracht. Het zullen meestal compacte, korte opdrachten zijn.
We zullen onze pennenvruchten niet direct met elkaar delen, maar ik zal wel een blog openen, waarop je jouw reacties of schrijfmeditaties kan plaatsen, indien je dat graag zou willen.
Ik hoop echter, dat we door deze collectieve bezigheid elkaar toch kunnen inspireren en elkaar kunnen stimuleren ruimte te maken voor deze mooie bezinning. Het is een fijne manier om in jouw eigen huis meditatief bezig te zijn, vooral nu wij in deze periode gedwongen zijn wat geïsoleerder te leven. Deze pelgrimage kan voor jou voelen als een rustgevende en inspirerende retraite.

Je kunt je hiervoor aanmelden door gebruik te maken van onderstaand aanmeldformulier of door mij gewoon een email te sturen via de contact pagina.

Wie hieraan deel wil nemen, moet zich voor 15 december opgeven.
De kosten voor deelname bedragen € 17.00 per persoon.
Abonnees van de Inspiratiebrief van Lung Ta Sound Healing, betalen voor deelname € 12.50 per persoon.


Voor het downloaden van het Labyrint om Schrijfopdracht 12 te kunnen doen kun je de knop gebruiken, die hier rechts afgebeeld is: 

Labyrinth
PDF – 77,6 KB 26 downloads

Voor geïnteresseerden!

Om een idee te krijgen hoe zo'n schrijfopdracht van dit meditatie-traject eruit ziet, kun je de opdracht voor Schrijfdag 06 (vrijdag 24 december) bekijken. Met behulp van de foto links kun je een blik werpen op dit document door de foto te vergroten (klikken) of kun je het bestand in html downloaden door onderstaande knop te gebruiken. 

Schrijfdag 06 Vrijdag 24 Dec 2021
HTML bestand – 70,2 KB 16 downloads