4 Nieuwe Aanwinsten in Klank-Instrumenten voor Klank Concerten

Gepubliceerd op 26 mei 2024 om 14:42

Op de eerste foto staan mijn 4 nieuwe klankvolle aanwinsten bij elkaar afgebeeld: In de linker bovenhoek een framedrum. In de rechter bovenhoek kenari chimes van schelpen (effect: vogelgeluiden / stromend water). In de linker benedenhoek een kalimba of duimpiano (oorspronkelijk Afrikaans). In de rechter benedenhoek Lu bar chimes (90 kleine klankbuizen: Latin percussion); een gordijn van fijne klanken (belletjes).

Nu nog klank concerten gaan geven. Ik ben al bezig om vanaf 21 juni op een paar locaties in Nijmegen een klank concert te organiseren. Binnenkort geef ik daar meer informatie over. Ik schat in, dat vanaf die datum de Corona maatregelen flink versoepeld of opgeheven zullen zijn.Op aanvraag kan ik uiteraard ook op andere locaties een klank concert verzorgen, zowel indoor als in de open lucht.

Voor meer informatie over de vorm en inhoud van de door mij georganiseerde klank concerten (klankrijke werkvormen):   
Klankrijke Werkvormen

Voor meer informatie over mijn volledige collectie klank-instrumenten:   
Lung Ta's Equipment

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.